Verhuur appartementen

Tijdens de corona hebben wij niet stilgezeten en is de Loft op begane grond gerealiseerd. Door de Loft en Lodge bij elkaar te voegen hebben we nu ook op de begane grond een prachtig 4-persoons appartement. Beide appartementen bieden veel privacy en hebben een eigen intieme overkapping met loungehoek. Hoe heerlijk is het om ’s morgens een verfrissende duik te nemen in je (bijna) privé zwembad , of in een van de vele baaitjes die de Coveta biedt. Overdag heerlijk te relaxen rond het zwembad met jacuzzi met zijn vele intieme hoekjes en ’s avonds heerlijk de bbq aan te steken bij de gezellige bar.

Ook voor de strandliefhebbers is er voldoende keus. Zo is er het Campello strand met zijn gezellige boulevard met diverse ijssalons, restaurants, bars en shops . Het 8 km lange San Juan❠strand met zijn Ibiza achtige lounge strandtenten en op loopafstand de pittoreske baaitjes. ’s Avonds is er voldoende vertier in het lokale centrum en Benidorm en Alicante liggen op 20 km afstand van ons complex. Valencia is zeker een aanrader om te bezoeken en ligt op anderhalf uur rijden met de auto.

De prijs van een appartement is in het hoogseizoen ( half juli tot eind augustus ) 1500 euro per week inclusief handdoeken, linnengoed en schoonmaak. Dus zin in een vakantie te boeken met voor ieder wat wils, neem dan contact met ons op.