Retreats en coaching

verhuur

Retreats

Hai lieve, mooie vrouw, 

Kom jij van 3 tot 10 oktober a.s gezellig bij mij logeren? Heerlijk een week ME time. Vertoeven op ons prachtige “paradijsje” zo een oud deelneemster Purfica benoemde. Relaxen in en rond het zwembad, Genieten van de zon en de 3 x daags  heerlijke door mij  met liefde bereidde maaltijden. Samen ( kleine groep, max 5 personen ) in verbinding,  gaan oefenen en ervaren om meer in lijf en minder vanuit hoofd te leven , je knelpunten waar je in dagelijks leven tegenaan loopt eens  onder de loep nemen en verder wat zich die week aandient. Zo ik het noem  “ go with the flow”

Hoe gaan we dat doen?: oefeningen om chakra’s te openen, dagelijks yoga, meditaties in diverse vormen,  dans, rituelen, mooie wandeling in natuur, groepsgesprekken, heerlijke  holistische massage en healingbehandeling.


En ja hoor er blijft meer dan voldoende tijd over voor ontspanning.  Er is 1 vrije dag die naar  eigen inzicht ingevuld mag worden, bv naar de playa, citytrip naar Alicante, shoppen etc. Die dag is er dan alleen ontbijt. En nee hoor je hoeft echt geen ervaren yogi te zijn om te komen logeren. Het is of de  uitnodiging om te gaan ervaren wat voor effect de diverse oefeningen en behandelingen kunnen hebben of verdieping en verder zakken in je lijf als je al vaker op deze manier aan jezelf hebt gewerkt.

Je wordt door ons gehaald en gebracht naar het vliegveld, Je hebt de beschikking over een luxe prive kamer en verder is alles in deze prijs inbegrepen, exclusief vliegticket. De amazing  prijs voor dit totaalpakket is slechts 899,= euro pp. Mocht je alvast een kijkje willen nemen waar je verblijft kijk dan op www.purfica.com. Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen, of wil je eerst een gesprekje met mij neem dan gerust contact met me op. Mijn telnr  is 06-14949711. 

Lieve groetjes en benieuwd wie ik mag verwelkomen 3 oktober. 

Anita

familie-uitjes

Coaching

VIP WEEK

Hoe fijn is het een week volledig te ontspannen bij Purfica en tevens datgene waar je mee worstelt 1 op 1 aan te pakken. Dat kunnen lichamelijke en of emotionele klachten zijn. Door samen in gesprek te gaan, ga ik er achter komen waar je tegenaan loopt lees meer