Hallo,

Wij, Arie en Anita zijn de trotse eigenaren van het inmiddels alweer 10 jaar bestaande Purfica. Het idee om een B&B te gaan runnen is ontstaan nadat wij na 19 jaar in de makelaardij te hebben gewerkt onze zaak in 2011 hebben verkocht.

Na een jaar in de vakantiestand te hebben gestaan, ging het toch weer kriebelen iets te doen en na zelf in diverse B&B s te hebben overnacht, ontstond het idee om een kleinschalige B&B met 1 of 2 kamers te gaan starten. Dus wij een zoektocht naar een geschikt pand gestart. Op een ochtend stonden Arie zijn ouders aan onze deur, wij hadden toen al een appartement hier, die aangaven dat wij in hun huis de B&B konden gaan realiseren. Per toeval ontmoetten wij Rob en Tom, twee ondernemers die een woon/stylingwinkel hebben in Altea. Samen met hen hebben wij een jaar lang verbouwd om Purfica te realiseren, met niet 2 maar 4 kamers, ieder met een eigen thema.

Vanaf dag 1 was de B&B een succes en hadden wij het tweede jaar al dik 500 overnachtingen, waarvan inmiddels dik 70 procent terugkerende gasten zijn, met wie een mooie band is ontstaan. Gedurende de jaren was er ook twijfel, mede omdat onze kids nog in Nederland wonen en het moeilijker was Nederland los te laten dan we hadden bedacht. Een intense gebeurtenis in 2019 keerde het roer volledig om.
Na een pittig jaar toen, kunnen we nu volmondig zeggen dat we helemaal op ons plek zitten.

Purfica 2.0, een ontmoetingscentrum, waar je je mag onderdompelen in de luxe van alles wat Purfica te bieden heeft: Verdieping in jezelf tijdens de retreats, heerlijk genieten met familie of vrienden van een volledig gearrangeerde (sport)week of weekend, of op de oude wijze een kamer huren op ons complex.

Tijdens de corona hebben we niet stilgezeten en is er een appartement, yogazaal en inpandige ontmoetingsruimte gebouwd. Dus nu ook de verhuur van 2 x 4 a 5 persoons appartement.

Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op met ons via info@purfica.com, of 0031651519799.