Coaching

VIP WEEK

Hoe fijn is het een week volledig te ontspannen bij Purfica en tevens datgene waar je mee worstelt 1 op 1 aan te pakken. Dat kunnen lichamelijke en of emotionele klachten zijn. Door samen in gesprek te gaan, ga ik er achter komen waar je tegenaan loopt en door middel van een Kinesiologie behandeling ( in mijn blog wordt hierover verdere uitleg gegeven )zal het lichaam aangeven wat het op dat moment nodig heeft.

Deze sessies kunnen varieren van een wandeling in de bergen en/of op het strand of heerlijk in de loungehoek bij het zwembad. De behandelingen die gegeven gaan worden zijn op energetische wijze waarbij we de onbalans die in het lichaam is weer in balans gaan brengen.

Coaching op Purfica

Gedurende de week gaan we kijken wat zich verder aandient en wat nodig is. Dat kan zijn een meditatie, massage. yoga, coachgesprek, schrijf-/tekenopdrachten of dansoefening.

Je verblijft in een van onze mooie kamers en zal volledig verzorgd en ontzorgd worden waarbij er heerlijke gezonde en verantwoorde maaltijden bereid worden met natuurlijke ingredienten. Off course blijft er tijd over om heerlijk te ontspannen aan de swimmingpool of op het strand.

Mocht je interesse gewekt zijn, mail, app of bel me en in een persoonlijk gesprek kunnen we dan jouw “Me week“ invullen.